Om mig

Tina Sander Jeg hedder Tina Sander, er 41 år, lægeeksamineret stressterapeut og mindfulness instruktør fra Stresslæge.dk, hvor jeg startede min karriere som stressterapeut, til jeg valgte at blive selvstændig og give mig selv et langsommere arbejdstempo.

Jeg har skrevet e-bogen ”Stress, en indre nedsmeltning eller en ny chance?” med viden om stress og værktøjer til at slippe fri af den, udarbejdet adskillige guidede meditationer og afspændinger og sammensat stressreducerende yogaprogrammer til mine kursister.

Køb e-bogen og få et liv uden stress

Derudover er jeg specialpædagogisk konsulent, arbejder på deltid i et specialpædagogisk skoletilbud og lever livet langsomt og nærværende – og så er jeg gift og mor <3

Jeg har selv været ramt af stress to gange, til jeg lærte, hvad der var årsagen til min stress og lærte de rette værktøjer til at sænke stressniveauet i min hverdag.

Jeg ved idag, hvad der skal til for at bevare balancen i hverdagen og finde tilbage på sporet, når livet udfordrer - for det gør det også for mig ind imellem.

Jeg tilbyder individuel stressbehandling gennem mit fire måneders stressforløb, der holder på den lange bane, jeg holder foredrag om stress forebyggelse på arbejdspladser, tilbyder mindfulness træning i virksomheder eller for private, der har samlet et lille hold - og så har jeg et par ”gamle” kursister, der har valgt at fortsætte vores samtaler for at sikre sig at blive på sporet uden stress efter alt for mange år i hamsterhjulet.

Og så glæder jeg mig til at møde dig, høre din historie og følge dig på DIN vej ud af stress eller en hverdag i hamsterhjulet og finde tilbage til indre ro og få livsgnisten tilbage.

Velkommen til <3

Tina's signatur